EMPRESES

Tots necessitem VIBRAR, EXPRESSAR, GAUDIR, EMOCIONAR-NOS i DIVERTIR-NOS. Creiem en el grup, en la TRIBU! Creiem en cada persona del grup!

Donar CONFIANÇA. Ajudar a (RE)DESCOBRIR-SE. Que cadascú apreciï la importància que té dins el seu grup. La importància del LÍDER, del BON LÍDER. TROBANT la ÒPTIMA ENERGIA del grup.

Dues propostes. Taller de PERCUSSIÓ i Taller de GOSPEL.

Fem MÚSICA! Creem un viatge TREPIDANT! SOMRIURES! CONNEXIÓ amb un mateix! Treball d'EQUIP! Energia POSITIVA! Entre tots convertirem un espai convencional en un MÓN APASSIONANT, DESCONEGUT per a la majoria.

Una EXPERIÈNCIA per a RECORDAR!

Una EXPERIÈNCIA per a (DES)APRENDRE!

Una EXPERIÈNCIA per TRENCAR LÍMITS, (RE)CONÈIXER i afermar!

A través dels TAMBORS o el CANT crearem una enorme VIBRACIÓ positiva que cohesionarà el GRUP i alhora ressaltarà la importància de cadascú.

¿TOQUEM?

TALLER DE PERCUSSIÓ

Un dels tallers amb més ÈXIT. Proposem un VIATGE diferent a tot.

Des del primer segon ens submergim en un món on el nostre COS, les GANES, el fet d'ESCOLTAR i els nostres djembés, seran les eines més útils per a aquest viatge inoblidable. NO comuniquem amb la paraula! COMUNIQUEM amb el MOVIMENT, el RITME i la PERCUSSIÓ.

Neix el l'ALLIBERAMENT, el RESPECTE i l'ENTUSIASME perquè sona la MÚSICA. ESPONTANEÏTAT! CRITS d'EMOCIÓ! Un INSTRUMENT per a CADA PARTICIPANT: djembés AFRICANS, CAXIXIS, CAMPANES, BOOMWHACKERS.

Perdem la noció del temps i de l'espai per endinsar-nos en el món de les EMOCIONS, viscudes a través de la música. Grups de TOTES LES MIDES! MILERS de participants. No tenim LÍMIT!

Som MÚSICS PROFESSIONALS amb llarga trajectòria en el sector.

Ritmes trepidants ... Moviment ... Silencis ... Desenvolupament personal ... Motivació ... Força de grup ... Dinàmiques ... Lideratge ... Comunicació ... Percussió ...

També ens encarreguem de la part tècnica: equip de so i tècnics.

Per a més informació contacta amb nosaltres.

(Oferim dossier complet de l'activitat)