EMPRESES

Tots necessitem VIBRAR, EXPRESSAR, GAUDIR, EMOCIONAR-NOS i DIVERTIR-NOS. Creiem en el grup, en la TRIBU! Creiem en cada persona del grup!

Donar CONFIANÇA. Ajudar a (RE)DESCOBRIR-SE. Que cadascú apreciï la importància que té dins el seu grup. La importància del LÍDER, del BON LÍDER. TROBANT la ÒPTIMA ENERGIA del grup.

Dues propostes. Taller de PERCUSSIÓ i Taller de GOSPEL.

Fem MÚSICA! Creem un viatge TREPIDANT! SOMRIURES! CONNEXIÓ amb un mateix! Treball d'EQUIP! Energia POSITIVA! Entre tots convertirem un espai convencional en un MÓN APASSIONANT, DESCONEGUT per a la majoria.

Una EXPERIÈNCIA per a RECORDAR!

Una EXPERIÈNCIA per a (DES)APRENDRE!

Una EXPERIÈNCIA per TRENCAR LÍMITS, (RE)CONÈIXER i afermar!

A través dels TAMBORS o el CANT crearem una enorme VIBRACIÓ positiva que cohesionarà el GRUP i alhora ressaltarà la importància de cadascú.

¿TOQUEM?

TALLER DE GOSPEL

Serem capaços de convertir-nos en uns cantants de gospel? Un gran REPERTORI de cançons. Un OBJECTIU: el gran CONCERT FINAL amb els nostres MÚSICS i CANTANTS PROFESSIONALS. EN DIRECTE. No hi ha PLAYBACKS.

APRENEM les cançons. Les INTERPRETEM. Aprenem les COREOGRAFIES. SENTIM la FORÇA de les nostres VEUS.

Només cantant JUNTS tenim la potència necessària per a BRILLAR sobre l'escenari.

Fem la cançó de l'empresa? Una lletra feta entre TOTS. Que parli de NOSALTRES, dels REPTES, de l'EMPRESA. Una cançó popular com a base i... Fem el nostre HIT!

Lletres ... Veus ... Cançons ... Escolta ... Grup ... Confiança ... Música ... Balls ... Professionalitat ... Emoció ...

També ens encarreguem de tota la part tècnica: equip de so i llums, i els nostres tècnics..

Per a més informació contacta amb nosaltres.

(Oferim dossier complet de l'activitat).